Pentru a celebra intrunirea World Series by Renault, desfasurata pe circuitul de la Magny-Cours, constructorul francez a lansat o editie speciala a lui Clio RS.

Editia speciala se numeste chiar "World Series by Renault" si vrea sa celebreze evenimentul prin care Renault vrea sa castige fani amatori de masini sport.

Din punct de vedere estetic, "World Series by Renault" mizeaza pe detalii subtile de design, cum ar fi jantele negre si pe gama de doar patru culori disponibile: alb, albastru, rosu si negru. Nici din punct de vedere mecanic nu s-au facut schimbari prea mari, singurele modificari fiind la rapoartele treptelor a cincea si a sasea ale cutiei de viteze, pentru a micsora nivelul de zgomot la viteze mari pe autostrada.

Renault lanseaza o editie speciala a lui Clio RS
Clio RS dispune de un motor aspirat, de 2 litri, care dezvolta 200 CP/7.250 rpm si 215 Nm/5.500 rpm. Aceste caracteristici permit masini sa atinga 100 km/h in 6,9 secunde si sa ajunga la o viteza maxima de 223 km/h.

Masina costa, in Franta, 21.900 de euro.

Voi ce parere aveti despre masinile sport ale lui Renault? Merita aproape 22.000 de euro un Clio de 200 CP?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.