Constructorul german se lauda cu cresteri semnificative de vanzari, stabilind propriul record la acest capitol, in 2007.

Luna octombrie a fost cea mai prolifica pentru vanzarile de automobile Mercedes, Smart si Maybach. Constructorul a vandut in aceasta luna 114.600 de masini apartinand celor 3 marci, o crestere cu 12% fata de nivelul vanzarilor in luna octombrie a anului trecut.

In primele 10 luni ale acestui an, Mercedes a vandut 1.056.900 de unitati, de asemenea o crestere fata de aceeasi perioada a nului trecut. Un aport considerabil la nivelul vanzarilor il are noul C-Klasse, model lansat in primavara acestui an.

Mercedes-Benz anunta record absolut de vanzari
Se pare ca si vanzarile lui S-Klasse merg destul de bine, Mercedes anuntand pentru acest model cifre de vanzari de 91.300 de masini, de la inceputul anului.

Noul Smart se vinde si el in cifre satisfacatoare pentru Mercedes, 10.600 de unitati fiind livrate clientilor in octombrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.