Cei de la revista CAR au avut privilegiul sa testeze noul Ferrari 430 Scuderia.

Ferrari 430 Scuderia a fost lansat in acest an la Salonul Auto de la Frankfurt, Michael Schumacher fiind cel care a oficiat ceremonia de dezvelire a masinii. Dealfel, Schumacher a si fost implicat in dezvoltarea si setarea masinii.

430 Scuderia este cu 100 kg mai usor decat modelul standard, iar motorul V8 dezvolta 510 CP/8.500 rpm. Raportul greutate/putere este de 2,45 kg/CP, iar schimbarea treptelor de viteza se face in doar 60 de milisecunde.

Video Ferrari 430 Scuderia

Fiecare user poate adauga clipuri video si poze pe noua comunitate SOTTO. Daca dati "click" pe "Profilul meu" aveti meniul pe banda din stanga. Va puteti completa profilul, puteti posta poze si clipuri video, le puteti comenta pe cele postate de alti useri, pe langa multe alte facilitati. De asemenea, va puteti crea grupuri de prieteni (trebuie sa dati "click" pe user-ul respectiv si sa selectati "Adauga-l ca prieten") si apoi sa aveti discutii private cu acestia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.