Caparo T1, o masina de curse care poate fi condusa si pe sosea, mai are de rezolvat niste probleme de fiabilitate.

Testul a fost facut de Jason Plato, pilot de curse, pentru emisiunea Fifth Gear. O scurgere de ulei i-a dat emotii pilotului pentru ca s-a soldat cu un incendiu.

Motorul V8 din aluminiu, care genereaza 480 CP la 10.500 rpm face posibila o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 2,5 secunde. Pana la 160 km/h nu sunt necesare mai mult de 5 secunde, iar viteza maxima este situata la peste 322 km/h. Producatorii spun ca aceste cifre au fost obtinute in anumite conditii de setare a masinii si sunt posibile si valori mai bune, pentru ca se poate ajusta aerodinamica, iar electronica motorului este facuta in asa fel incat sa permita upgrade-uri.

Video Caparo T1

Fiecare user poate adauga clipuri video si poze pe noua comunitate SOTTO. Daca dati "click" pe "Profilul meu" aveti meniul pe banda din stanga. Va puteti completa profilul, puteti posta poze si clipuri video, le puteti comenta pe cele postate de alti useri, pe langa multe alte facilitati. De asemenea, va puteti crea grupuri de prieteni (trebuie sa dati "click" pe user-ul respectiv si sa selectati "Adauga-l ca prieten") si apoi sa aveti discutii private cu acestia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.