Compania germana a fost premiata la Berlin, in cadrul unei ceremonii, de catre una din cele mai importante publicatii auto din Germania.
Auto Zeitung, una dintre publicatiile de top din presa auto germana a organizat gala decernarii premiilor "Auto Trophy", eveniment anual care se bazeaza pe voturile cititorilor revistei. La editia din acest an, Volkswagen a primit premiul "Cel mai de succes brand" ca urmare a nu mai putin de 39 de premii "Auto Trophy" obtinute de constructorul german in cei 20 de ani de cand se organizeaza acest concurs. Premiul a fost inmanat d ereprezentantii publicatiei chiar lui Martin Winterkorn, CEO al Volkwagen Group.
Auto Trophy a capatat o importanta tot mai mare in Germania, la editia din acest an peste 103.000 de cititori ai revistei exprimandu-si optiunile in cadrul concursului.

La nivel de categorii, VW a primit in acest an premiul pentru cel mai bun monovolum compact, VW Touran si cel pentru cel mai bun SUV cu pret sub 30.000 euro, noul Tiguan. Dealtfel, Tiguan a inregistrat, la trei saptamani de la lansare, precomenzi din partea a 43.200 de clienti din Europa, masina fiind una pe care VW se bazeaza mult in ceea ce priveste strategia pentru viitor.
Volkswagen a primit premiul


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.