Iti trebuie ceva imaginatie sa denumesti un concept Bipper "Beep Beep", dar cei de la Peugeot au aratat de mai multe ori ca nu le lipseste imaginatia.
Beep! Vine Peugeot Bipper Bipper Beep Beep este un mic van caruia francezii i-au impregnat, sau au incercat sa-i impregneze ceva din caracterul modelului 908 HDI care a castigat competitia Le Mans Series in primul an de participare. Francezii au facut asta prin combinatia de culori si jantele mai putin potrivite unei utilitare, dar de mare efect.


Beep! Vine Peugeot Bipper Peugeot pregateste cu acest concept lansarea modelului de serie Bipper, care va avea loc anul viitor. Bipper va putea fi echipat, la alegere, cu un motor HDI de 1,4 litri si 70 CP sau cu unul pe benzina de 1,4 litri. Masa utila va fi de aproximativ 600 kg, publicul tinta fiind format din detinatorii unor mici afaceri care implica transport de marfa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.