Dodge Viper ii incita in continuare pe americani sa vada ce putere maxima pot scoate din motor.

Un nou upgrade pentru Dodge Viper STR10Adevarul e ca la o capacitate de 8,4 litri, cat are V10-ele lui Viper, nu e greu sa iti imaginezi ca se pot face modificari serioase. Nu cu mult timp in urma a fost anuntata versiune Viper SRT-10 ACR cu motorul preparat sa dezvolte 600 CP, pentru ai face fata lui Chevrolet Corvette.

Un nou upgrade pentru Dodge Viper STR10Ei bine, Hennessey a considerat ca nu e de ajuns si a pregatit un upgrade care duce puterea motorului la 678 CP. Pachetul de performanta se numeste Venom 650R si consta in modificarea esapamentului si adoptarea unui filtru de aer sport, plus cateva modificari de design exterior.

Cum Viper SRT-10 ajunge sa fie mai puternic decat un Ferrari Enzo, cu aceste pachet, performantele sunt pe masura. Viteza de 60 mile/ora (96 km/h) este atinsa in 3,3 secunde, iar sfertul de mila este parcurs in 11,3 secunde, viteza de iesire fiind de 210 km/h.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.