Audi a prezentat varful gamei TT, sportivul TTS, destinat celor ce iubesc puterea si exclusivismul.
Mai dinamic: Audi TTSAudi TTS vine cu un design mai agresiv si mai deosebit, in linia modelelor "S" de la Audi. Blocurile optice cu linie de leduri, designul mai agresiv al partii frontale, cele 4 tevi de esapament si jantele de 18 inch diferentiaza modelul TTS de celelalte versiuni TT.
Mai dinamic: Audi TTSAdevarata placere este insa sub capota unde a fost montat propulsorul cu 4 cilindri, de 2 litri, turbo, care livreaza 272 CP (fata de 200 CP) si 350 Nm. Ca urmare, acceleratia 0-100 km/h se face in 5,2 secunde, iar viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h. Standard se ofera o cutie manuala cu 6 trepte, iar optional se poate comanda cutia S-Tronic cu doua discuri de ambreiaj. Consumul mediu anuntat de constructor este de doar 8 l/100 km pentru modelul coupe cu cutie manuala.

Mai dinamic: Audi TTS
Masina a fost lansata la Salonul Auto de la Detroit cu ocazia a 10 ani de la debutul pe piata al primei generatii Audi TT.
Audi TTS este oferit atat in versiune coupe, cat si in versiune roadster la pretul de 44.900 euro pentru coupe si 47.750 euro pentru cabriolet. Preturile sunt cele pentru piata din Germania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.