Mercedes a operat o serie de modificari estetice si tehnice coupe-ului cu 4 usi CLS si a introdus o versiune noua.

Mercedes CLS cu faceliftGermanii au hotarat ca a venit timpul unui facelift pentru modelul CLS, coupe-ul cu patru usi care a inceput deja sa aiba competitori intr-o clasa pe care a initiat-o.

Modificarile cele mai vizibile sunt la nivelul spoilerului fata, dar exista si altele, mai discrete, cum ar fi o alta forma pentru oglinzile retrovizoare (a caror suprafata a crescut), noi stopuri spate si noi modele de jante de 17 si 18 inch.

Mercedes CLS cu faceliftCu ocazia acestui facelift, Mercedes a introdus si o noua versiune entry-level, CLS 280, care dispunde de un propulsor V6 pe benzina, a carui putere maxima este de 231 CP. Prin acest model, Mercedes vrea sa largeasca putin grupul clientilor care-si pot permite acest model, datorita faptului ca va fi cel mai ieftin din gama CLS, in ceea ce priveste oferta de motoare pe benzina. Chiar daca aveam de-a face cu cel mai mic motor de pe coupe-ul cu patru usi, performantele sunt foarte bune: 7,7 secunde pentru acceleratia 0-100 km/h si 245 km/h viteza maxima, la un consum mediu de 10 l/100 km.

Mercedes CLS cu faceliftInteriorul dispune de un nou model de volan si alte cateva discrete retusuri ale plansei de bord. De asemenea, toate modelele CLS dispun acum standard de cutia de viteze 7G-Tronic, cu 7 trepte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.