Mercedes a prezentat faceliftul pe care i l-a aplicat cabrio/coupe-ului SL.

Eleganta suprema: Mercedes SL cu faceliftFacelift-ul este unul de amploare, practic designul partii frontale fiind total schimbat. Blocurile optice nu mai sunt cele cu doua unitati intrepatrunse ci au fost inlocuite cu unele dintr-o singura bucata, asemanatoare cu cele de la CLS, cu semnalizatoarele pozitionate in partea de sus si prelungite pe laterale. Si grila radiatorului este modificata, dar si partea de jos a spoilerului, modelul din imagini fiind cel cu kitul de caroserie AMG.

Eleganta suprema: Mercedes SL cu faceliftInteriorul a primit un plus de rafinament si probabil va putea fi comandat cu noi sisteme de confort. Despre acestea vom sti mai multe cand masina va fi prezentata oficial, pentru ca deocamdata pozele pe care le vedeti sunt unele care au scapat "accidental" din baza de date a germanilor.

Eleganta suprema: Mercedes SL cu facelift
Se anunta si optiuni noi in privinta motorizarilor. Pe langa modelul SL65 AMG, cu motor V12 biturbo de 612 CP va fi introdus si SL63 AMG cu motor V8 de 6,3 litri si 525 CP.

Cum vi se pare schimbarea de design a modelului SL? Va placea mai mult vechiul design?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.