Supercarul dezvoltat de Mercedes si McLaren va fi scos din productie anul viitor.

Mercedes McLaren SLR - aproape de finalul productieiSupercar-ul Mercedes SLR McLaren, care a fost comparat de-a lungul timpului cu Porsche Carrera GT - model iesit de cativa ani din productie, va fi produs doar pana anul viitor.

Chiar daca afiseaza performante excelente si dispune de o imagine foarte buna, SLR McLaren nu a fost chiar la nivelul asteptarilor celor de la Mercedes. Anul trecut au fost produse 275 de exemplare, cu 14 unitati mai mult decat in 2006, dar constructorul german si partenerul sau din Formula 1 se asteptau la o productie de cel putin 400-500 unitati pe an.

Mercedes McLaren SLR - aproape de finalul productiei

Cei de la Mercedes lucreaza de mai mult timp la un supercar care il va inlocui pe SLR in gama, dar separat, fara vreo colaborare cu McLaren. De cealalta parte exista zvonuri conform carora si McLaren pregateste un nou supercar, practic un succesor al legendei McLaren F1.

Sursa: Autocar


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.