Un numar de 42 de masini Cadillac si Mercedes neblindate puse la dispozitia summitului NATO pentru transportul demnitarilor straini vor fi vandute cu discount pe piata autohtona dupa finalizarea evenimentului, potrivit NewsIn.

Masinile de lux Cadillac si Mercedes neblindate folosite la summit vor fi vandute in RomaniaMercedes-Benz Romania a livrat 30 de modele S500 4Matic neblindate, ce vor fi comercializate dupa finalizarea summitului NATO de la Bucuresti. Cele 30 de unitati S500 4Matic vor putea fi ofertate dupa Summit la un pret special, in reteaua centrelor autorizate de vanzari Mercedes-Benz din Romania, avand un rulaj mediu de 500-1.000 km. Pe langa acestea, potrivit reprezentantilor companiei, au mai fost puse la dispozitia demnitarilor straini 37 unitati blindate S-Guard si doua unitati blindate E-Guard.

Automobilele au fost puse la dispozitie gratuit de catre Mercedes-Benz Romania, pe toata perioada evenimentului.

Celor 37 de limuzine S-Guard li se adauga si doua limuzine blindate E-Guard, cu o protectie de tip B4. Cele 39 de automobile blindate au mai fost rulate in trecut la evenimente similare. Ele sunt inchiriate si vor fi returnate dupa Summit.

De asemenea, dealerul Cadillac in Romania, Radacini Motors, a sponsorizat summitul NATO care a avut loc in perioada 2-4 aprilie la Bucuresti, cu 12 masini, pentru a servi la transportul demnitarilor, au declarat oficialii companiei.

Masinile de lux Cadillac si Mercedes neblindate folosite la summit vor fi vandute in RomaniaAcestia au precizat ca masinile vor fi vandute apoi pe piata autohtona, beneficiind de un discount ca urmare a rulajului. Potrivit reprezentantilor Radacini Motors, din cele 12 autovehicule, opt vor fi modelul Cadillac CTS, iar patru vor fi Cadillac Escalade. Acestea sunt masini normale, care nu sunt prevazute cu elemente suplimentare de protectie, cum ar fi atacurile armate, insa au dotari full options.

Sursa: Wall-Street

Citeste si alte articole pe Wall-Street:

1. Vanzarile de masini din Italia, declin de 18,76% in luna martie
2. Vanzarile Daimler AG pe piata americana au scazut cu 3,7% in martie
3. Tata: Jaguar si Land Rover au mers pe profit in 2007


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.