Se pare ca da, cu conditia sa ai noroc. Mult noroc.

Poti scapa nevatamat dintr-un accident, cu o masina chinezeasca?Pe langa faptul ca unele (si nu putine) modele ale lor sunt "inspirate" de modele cunoscute si apreciate in Europa, chinezii mai au si o alta problema, securitatea masinilor. Destul de putine automobile chinezesti sunt comercializate in Europa, asa ca nu exista crash-teste cu prea multe modele din China, dar cele care au fost testate au cam ingrozit asistenta si implicit potentialii clienti.

Poti scapa nevatamat dintr-un accident, cu o masina chinezeasca?Si totusi, un chinez, aflat la volanul unui model Brilliance BS4, a reusit sa scape cu doar cateva vanatai dintr-un accident destul de violent. Soferul a pierdut controlul masinii la aproximativ 100 km/h, a intrat intr-un sant, s-a rostogolit de mai multe ori si s-a oprit intr-un mal de pamant. Norocosul sofer a plecat pe picioare de la locul accidentului, dar va trebui sa-si ia gandul de la masina sifonata destul de rau.

Brilliance a avut anul trecut o masina testa de ADAC. Este vorba de modelul BS6, un model dintr-o clasa superioara comparativ cu BS4, deci (teoretic) mai "dichisit" si la nivel de siguranta. Si totusi, BS6 a taiat cheful oricarui european de a cumpara o asemenea masina. In clipul de mai jos vedeti si de ce:

Cu toate acestea, chinezii se misca repede si la acest capitol. La doar doua luni dupa ce a fost efectuat crash-testul pe care il vedeti mai sus, Brilliance a venit cu o versiune modificata a lui BS6, iar rezultatul este evident mai bun:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.