Renault propune o versiune "nervoasa" a micului model Twingo.

Twingo RS se anunta a fi cel mai aceesibil model sportiv de la Renault, cu un pret de pornire de 15.600 euro, in Franta. Practic, modelul va fi printre cele mai accesibile hothatch-uri disponibile pe piata.

Renault Twingo RS - Mini hothatch-ul francezilor insotit de un curs de pilotajCel mai mic membru al gamei RS dispune de un motor de 1,6 litri care produce 133 CP. Poate la prima vedere nu pare mult, dar masina este destul de mica si de usoara incat cei 133 CP sa produca senzatii "sport", spun cei de la Renault. Pe langa designul sportiv, Twingo RS vine si cu suspensii mai tari, dar si cu electronica care sa ajute la controlul mai bun al masinii la limita.

Masina va fi oferita in doua versiuni de sasiu, GT si Cup. Versiunea Cup permite scoaterea banchetei spate, acest aspect, impreuna cu alte mici modificari ajutand la reducerea masei masinii cu 20 de kilograme.

Renault Twingo RS - Mini hothatch-ul francezilor insotit de un curs de pilotajPentru a impune modelul pe piata, Renault organizeaza si cursuri de pilotaj pentru clientii de Twingo RS, costul acestor cursuri fiind inclus in pretul de vanzare al masinii. Astfel, cei ce doresc sa "scoata" - in siguranta - tot ce se poate din micul Twingo RS, il au ca instructor pe Romain Grosjean, pilot de teste pentru echipa de Formula 1 Renault si unul din favoritii la titlul de campion in GP2, anul acesta.

Renault Twingo RS - Mini hothatch-ul francezilor insotit de un curs de pilotaj


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.