Dacia a prezentat primele clipuri video cu noul Logan restilizat.

La o zi dupa prezentarea oficiala a versiunii restilizate a Daciei Logan, au aparut si primele clipuri video cu masina. Doua dintre acestea sunt statice, prezentand interiorul si exteriorul, iar unul este cu masina in miscare.

Facelift-ul lui Logan a fost introdus la 4 ani de la debutul masinii pe piata. In mod normal, durata de viata a unei masini de clasa compacta este de circa 7 ani, dar se pare ca actuala generatie a Daciei Logan va avea o cariera mai lunga. Acesta pentru ca vanzarile merg bine, chiar si in Europa de Vest - piata neluata serios in calcul de Renault la dezvoltarea masinii, iar Renault a mai promis cateva versiuni de caroserie pe acesta platforma, urmatorul model programat sa apara pe piata fiind SUV-ul.

Cel mai ieftin model Logan (cu facelift) costa 6.400 euro, la fel ca si modelul vechi. Daca la Sandero, ABS-ul este echipare standard, la Logan acest echipament este disponibil ca si pana acum, pe echiparile Ambition si Prestige. Cel mai scump model Logan costa 10.750 euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.