Actuala berlina de clasa mare a celor de la Audi isi incepe ultima parte a carierei cu un facelift reusit.

Galerie foto: Audi A6 facelift - mai dinamic si mai atractivChiar daca schimbarile aplicate designului modelului A6 nu sunt de amploare, masina reuseste sa arate mai elegant, dar si mai dinamic, cerinta absolut necesara cand concurenta este formata din BMW Seria 5, Mercedes E-Klasse si de ce nu, Lexus GS.

Galerie foto: Audi A6 facelift - mai dinamic si mai atractivPartea frontala a primit un spoiler usor redesenat la nivelul partii inferioare, dar si la nivelul grilelor de aerisire. In schimb. o modificare semnificativa a fost operata stopurilor spate, care beneficiaza de o noua forma. Acestea sunt orientate acum pe latime, continuandu-se si pe capota portbagajului. Interiorul este conturat printr-o linie LED-uri.

Germanii se mai lauda cu reducerea consumului cu pana la 15% prin modificari la sistemul de actionare a supapelor de admisie si prin micsorarea garzii la sol, ceea ce a imbunatatit aerodinamica.

Galerie foto: Audi A6 facelift - mai dinamic si mai atractivInteriorul a primit mici modificari pentru a face comenzile mai ergonomice, iar display-ul bordului are acum o rezolutie mai buna.

Cel mai mic motor este unul pe benzina, de 2 litri, cu 4 cilindri, care produce 170 CP cu ajutorul unui turbocompresor. Cel mai mare motor este V8-ul de 4,2 litri care dezvolta 350 CP.

Masina va fi disponibila din acesta toamna, Germanii anuntand ca nu s-au operat modificari la nivelul preturilor.

Galerie foto: Audi A6 facelift - mai dinamic si mai atractiv


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.