Francezii au aratat noua generatie a versiunii sedan a lui Clio.

Renault a prezentat noua generatie SymbolConstructorul francez a prezentat primele fotografii cu versiunea sedan a lui Clio. Nu au fost date prea multe informatii, dar din cele existente si din fotografii ne dam seama ca multe lucruri s-au schimbat, in abordare, fara de (inca) actuala generatie Clio Symbol.

In primul rand francezii au individualizat masina. Adica modelul se numeste Symbol (Thalia pe unele piete), nu Clio Symbol. In al doilea rand, partea frontala a masinii nu mai seamana cu cea a lui Clio - grila, blocurile optice sunt altele.

Renault a prezentat noua generatie SymbolRenault Symbol va fi prezentat in premiera la Salonul Auto de la Moscova, care isi deschide portile pe 26 august. In aceasta toamna, la inceputul lunii octombrie incepe Salonul Auto de la Paris, dar francezii nu au ales sa-si prezinte masina in premiera mondiala acasa si este de inteles. Clio Symbol este destinat in special tarilor din Europa Centrala si de Est.

Renault a prezentat noua generatie SymbolFrancezii nu dau detalii exacte despre motorizari. Spun doar ca vor fi mai multe propulsoare, pe benzina si diesel. Platforma tehnica utizata de Symbol este cea a lui Clio II, nu a actualului Clio.
Renault nu a prezentat nici o poza de interior in ansamblu (doar una cu ceasurile de bord), asa ca nu stim deocamdata cum arata habitaclul noului Symbol.
Masina are o lungime de 4,26 metri, inaltimea fiind de 1,43 metri, iar francezii spun ca ofera un spatiu foarte bun pentru clasa mica.

Detalii complete despre noul Renault Symbol va vom prezenta dupa debutul masinii in cadrul Salonului Auto de la Moscova.

Renault a prezentat noua generatie Symbol


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.