Suedezii au prezentat mai multe clipuri video cu noul Volvo XC60.

VIDEO: Cum este testat noul Volvo XC60Noul Volvo XC60 este o masina foarte importanta in gama Volvo, asa ca suedezii o promoveaza sustinut. In primul rand, XC60 activeaza intr-un segment - cel al SUV-urilor compacte - care se dezvolta continuu, dar care este si extrem de "aglomerat", principalii competitori fiind Volkswagen Tiguan, Ford Kuga si Renault Koleos, asta daca numim doar cele mai recente aparitii din segment.

In al doilea rand, XC60 ar trebui sa atraga multi clienti noi pentru Volvo si in special clienti tineri, datorita stilului mai dinamic si mai proaspat decat cel al lui XC90.

VIDEO: Cum este testat noul Volvo XC60Masina este disponibila din toamna anului trecut, cu doua propulsoare, la alegere. Unul pe benzina, supraalimentat, care produce 285 CP si turbodieselul D5 in doua versiuni de putere: 163 CP si 185 CP.
Sistemul de tractiune integrala este oferit in echiparea standard, dar Volvo va oferi si versiunea cu tractiune doar pe puntea fata, in combinatie cu D5-ul de 163 CP.

Tot pentru promovarea masinii Volvo a prezentat cateva clipuri video menite sa sublinieze sportivitatea masinii, dar si celelalte sisteme menite sa ajute soferul in anumite situatii. Veti recunoaste testul elanului, test de viteza maxima si coborarea asistata de electronica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.