Seat a prezentat primele informatii despre cel mai mic hot-hatch al sau.

Seat Ibiza Cupra: Un nou hot-hatch in clasa micaHot-hatch-urile de clasa mica au devenit deja o necesitate pentru constructorii care vor un vector de imagine in acest segment foarte important. Ford, Renault, Opel sunt doar unii dintre constructorii care au inteles ca din ce in ce mai multi tineri cauta masini rationale, accesibile, dar si sportive, fara a fi nevoie ca, pentru sportivitate, sa plateasca sume importante pentru carburant, intretinere, taxe, etc.

Seat, ca marca cu profil sportiv in cadrul grupului VW, nu putea sa lipseasca din acest cerc, asa ca spaniolii au lansat versiunea Cupra a recent lansatului model Ibiza.

Seat Ibiza Cupra: Un nou hot-hatch in clasa micaIbiza Cupra promite sa fie o oferta foarte tentanta pentru pasionatii de modele sportive. Masina este echipata cu propulsorul de 1,4 litri TSI, care produce nu mai putin de 180 CP. Asta nu e tot. Pana la urma se mai gasesc hot-hatch-uri cu acest nivel de putere. Cei 180 CP sunt sustinuti de o cutie de viteze DSG (cunoscuta pentru rapiditatea cu care schimba treptele) cu 7 trepte si posibilitatea de a opera prin intermediul a doua padele de pe volan.

Seat Ibiza Cupra: Un nou hot-hatch in clasa micaPlatforma tehnica este pregatita special pentru acest model, cu suspensii sport, scaune si pedalier sport, sistem "Agile Chassis" si o gramada de alte sisteme de siguranta cum ar fi: ESP (standard), ABS, TCS + EBA, proiectoare cu functie de iluminare in viraj, controlul presiunii in pneuri etc.

Din punct de vedere vizual, Ibiza Cupra mizeaza pe un nou spoiler fata, cu o imensa priza de aer ornata cu plasa, difuzor de aer inglobat in spoilerul spate si teava de esapament trapezoidala, plasata central.

Seat Ibiza Cupra va debuta la Salonul Auto de la Paris, din luna octombrie, iar spaniolii vor sa mentina masina in centrul atentiei. Asa ca nu au spus nimic despre performantele dinamice, care ar trebui sa fie excelente tinand cont de puterea motorului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.