Constructorul nipon si-a anuntat noutatile pentru Salonul Auto de la Paris.

Salonul Auto de la Paris se apropie, iar constructorii incep sa dezvaluie (partial) surprizele pe care le pregatesc publicului.
Toyota promite sa aiba un stand interesant, cu 3 noutati foarte importante pentru piata europeana.

Toyota prezinta noua Avensis, Urban Cruiser si IQEvident, cel mai mare interes va fi in jurul noii generatii Avensis, brelina de clasa medie ajunsa la a treia generatie. Niponii au aratat doar o fotografie lateral-spate a noii Avensis, dar peste cateva saptamani vom cunoaste probabil modelul in detaliu.
Toyota spune ca noul model va seta standardele in clasa medie. Aceasta ar insemna o premiera pentru Avensis, pentru ca actuala generatie a fost destul de departe de a impresiona in clasa ei. Prezenta discreta, probabil datorata in mare parte stilului rigid, Avensis a convins in mare parte clientii fideli de masini Toyota. Renumele de fiabilitate si executie a contat mult in alegerea acestei masini de catre clienti. E drept ca Toyota nu i-a dezamagit pe fanii fiabilitatii, dar nu le-a oferit si un stil pe masura cu a doua generatie. Ei bine, niponii sugereaza ca asta e de domeniul trecutului. Noua generatie promite un stil mai pasional si bineinteles ultimele echipamente in materie de securitate.

Toyota prezinta noua Avensis, Urban Cruiser si IQA doua noutate importanta este modelul IQ, versiunea de serie. Masina, despre care Toyota spune ca este cel mai mic mini premium cu patru locuri din lume, are sub 3 metri lungime, iar emisiile de CO2 pornesc de la 99 grame/km. In premiera, IQ dispune de airbag-uri cortina pentru pasagerii din spate, airbag-uri care protejeaza pe o suprafata extinsa.

Toyota prezinta noua Avensis, Urban Cruiser si IQ
De asemenea, la Paris va fi prezentat si noul Urban Cruiser, un 4x4 de oras, echipat cu un propulsor turbodiesel de 1,4 litri care emite doar 133 grame CO2/km.

Toyota prezinta noua Avensis, Urban Cruiser si IQ


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.