Kia a prezentat mai multe informatii despre noul model Soul.

Se apropie Salonul Auto de la Paris, iar Kia a ales sa mai dezvaluie cateva informatii si poze despre noul model Soul care va avea debutul la salonul parizian.

Kia Soul - detalii completeSoul, un mini cu aspect de monovolum este un model global, menit sa conteze intr-un segment neacoperit pana acum de constructorul coreean. Masina promite un spatiu interior foarte bun pentru clasa din care face parte si o gama de propulsoare care sa multumeasca cerintele mai multor piete.
Astfel, Soul va fi oferit cu un turbodiesel de 1,6 litri in doua variante de putere: 126 CP si 115 CP. Cei ce prefera benzina vor avea la dispozitie un propulsor de 1,6 litri si 122 CP, aproape identic cu cel de pe Kia cee'd si unul mai mare, de 2 litri, care dezvolta 142 CP. La nivelul transmisiilor se va putea opta intre o cutie manuala, cu 5 trepte si una automata, cu doar 4 trepte.

Coreenii confirma faptul ca Soul va fi oferit doar in versiune cu 5 usi si doar cu tractiune fata.

Modelul Soul va fi construit in Coreea si va debuta pe piata europeana in februarie 2009, americanii urmand sa astepte pana in aprilie 2009.

Kia Soul - detalii complete

Kia Soul - detalii complete


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.