Kia a decis sa vanda si in Rusia modelul Mohave.

La inceputul anului, Kia a prezentat pentru piata americana modelul Borrego, un SUV de clasa mare, despre care multi au spus ca a venit cam prea tarziu, daca tinem cont cu problemele legate de cresterea pretului carburantilor in SUA.

Si rusii primesc masina facuta de Kia pentru americaniIata insa ca cei de la Kia exploreaza si alte piete. Coreenii au prezentat masina si la Salonul Auto de la Moscova, sub numele Mohave. Lansarea pe piata rusa a fost bine gandita. Statisticile arata ca in Rusia cererea de SUV-uri a crescut foarte mult, cu nu mai putin de 78% in prima jumatate a acestui an.

Pe fondul cresterii generale a vanzarilor de automobile din Rusia, Kia a livrat cu 45% mai multe masini in primele sase luni, ajungand la peste 58.000 de unitati.

Si rusii primesc masina facuta de Kia pentru americaniMohave va fi oferit pe piata rusa cu un propulsor pe benzina de 3.8 litri si un turbodiesel de 3 litri.

SUV-ul este inspirat de conceptul Messa, prezentat in 2005 la Salonul Auto de la Detroit si are dimensiuni mai mari decat actualul Sorento. Borrego dispune si de al treilea rand de scaune, coreenii afirmand ca acesta va putea acomoda confortabil doi adulti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.