SUV-ul Kuga primeste cel mai puternic motor din gama.

Ford Kuga primeste motorul lui Focus STFord si-a propus sa faca din noul model Kuga unul dintre cele mai dinamice SUV-uri de pe piata, iar turbodieselul de 2 litri si 136 CP, desi bun prin prisma consumului, nu ajuta foarte mult pentru scopul propus. Asa ca cei de la Ford au apelat la motorul pe benzina, de 2,5 litri, turbo, care se regaseste pe modelul Focus ST, dar, in diferite versiuni si pe Mondeo si S-Max.

Ford Kuga primeste motorul lui Focus STPe Focus ST, propulsorul dezvolta 225 CP, dar inginerii au considerat ca 200 CP/6.000 rpm sunt de ajuns pentru Kuga. La fel de important este si faptul ca valoarea cuplului maxim - 320 Nm - este disponibila pe o plaja mare de turatie, intre 1.600 si 4.000 rpm.

Pentru acest motor este oferita standard o cutie de viteze manuala, cu 6 trepte, dar se poate opta si pentru una automata cu 5 trepte. In versiunea cu cutie manuala, Kuga ajunge la o viteza maxima de 208 km/h, consumul mediu fiind de 9,9 l/100 km.

Ford Kuga primeste motorul lui Focus ST


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.