Asteptat de catre toti cei pasionati de fenomenul auto, Salonul Auto de la Paris isi deschide portile astazi.

Cel mai mare salon auto european al anului debuteaza astazi si promite o editie de neuitat, cu multe premiere mondiale, atat din sfera celor de interes practic, cat si din segmentele exclusiviste.

Cel mai mare salon auto european al anului isi deschide astazi portile!Bineinteles ca echipa SOTTO va participa la eveniment si va promitem ca va vom arata cam tot ce se va intampla la salonul auto din capitala Frantei. Va vom oferi foarte multe poze, dar si informatii complete despre modelele, conceptele si tendintele prezentate la Salonul Auto de la Paris, pe parcursul a doua saptamani de acum incolo.

Unele dintre cele mai asteptate premiere sunt: debutul noului Renault Megane, a celei de-a sasea generatii Golf, noul BMW X1 Concept si Seria 7, dar si prima berlina cu 4 usi de la Lamborghini. Se anunta si o avalansa de concepte, de la Renault, Citroen, Mazda, Audi si multi altii. Vi le vom prezenta in amanunt, cu multe fotografii din standurile producatorilor.

Cel mai mare salon auto european al anului isi deschide astazi portile!Ieri, la Porte de Versailles, locul unde se desfasoara evenimentul, lucrurile pareau destul de linistite. La intrare erau cateva grupuri de oameni, in mare parte jurnalisti care nu isi facusera acreditarea online, organizatorii dand si posibilitatea obtinerii acesteia cu o zi inainte de prima zi de presa. Totul parea pregatit, in incinta complexului nu puteau intra decat cei ce faceau parte din organizare si bineinteles reprezentantii producatorilor.

Chiar daca in zilele de 2 si 3 octombrie doar jurnalistii vor avea acces la salon, va fi probabil destula aglomeratie si asta pentru ca in 2006 au participat 11.000 de reprezentanti ai presei, iar anul acesta se asteapta semnificativ mai multi.

Autor: Dan Damian


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.