Va prezentam o selectie a celor mai noi discutii de pe forumul Sotto.
VW Passat Variant "Am un Passat Variant 1,9 TDI, pompe diuze si, de citva timp, la repornire in timpul zilei, se duce turometrul pe la 2200 rpm !!!(porneste ca tractorul!). Chiar in timpul deplasarii, cind este angajat intr-o treapta de viteza, a 2-a, a 3-a, creste turatia fara ca eu sa accelerez, pe la 1100rpm, dupa care scade la turatia normala de ralanti, 900rpm! Nu este vorba de "angajarea computerului", care, functie de sarcina sa creasca turatia, aia o "simt" , e mai lenta, mai dulce, asta nu, se ridica brusc, trebuie sa fiu atent sa nu intru in cel din fatza ! Daca ati intimpinat asa ceva, dati-mi un sfat, va rog !". Spune-ti parerea pe forumul Sotto!
Probleme caseta directie Golf 4!
VW Golf IV"Salut! Sunt cam nou pe aici, dar daca ma poate ajuta cineva, mii de multumiri. Am un Golf 4 si imi joaca barele de directie in caseta. Daca stie cineva, e vreun reglaj prin care se poate ajusta acest joc, sau trebuie schimbata caseta?" Poti raspunde pe forumul Sotto!
Probleme cutie Tiptronic la Audi A6
"Salut!Am un AUDI A6,2500 cu cutie tiptronic si la primele schimburi de viteze pe automat, am o trepidatie neobisnuita.Daca o folosesc pe modul manual nu are nimic.Ma puteti sfatui de la ce ar putea fi?nu am gasit mecanic care sa stie." Stii de la ce ar putea fi aceasta problema? Spune pe forumul Sotto!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.