Lamborghini va prezenta curand inlocuitorul lui Murcielago. Pana atunci insa, aflam ce va avea sub capota.

Mai rar o asemenea strategie. De obicei, constructorii isi prezinta noile modele din perspectiva designului, concomitent cu sumarul partii tehnice, care este uneori detaliata ulterior.

Dar nu si Lamborghini. Italienii tocmai ne-au aratat noul motor al noului Murcielago (sau cum se va numi el, pentru ca este din ce in ce mai evident ca va purta alt nume). Exact, ne arata noul motor, ne dezvaluie caracteristicile acestuia si ale noii transmisii, fara ca noi sa stim exact cum arata masina si ce performante ofera.

Oricum, n-ar trebui sa ne facem griji in privinta performantelor. Caracteristicile motorului spun cam totul. Va asteptati ca si ei sa o de-a intr-o atitudine ecologica si sa arate un nou motor, mai mic, eventual turbo? Nici gand!

Avem de-a face cu un nou V12, tot de 6,5 litri, ca si pana acum, care produce insa 700 CP si 690 Nm. Valori mai mari decat ale oricarui Ferrari actual. Presupun ca si performantele vor fi la fel, mai bune decat ale oricarui Ferrari aflat in productie.

Italienii spun ca nu puteau parasi aceasta traditie, a motoarelor V12. Motoare care se regasesc in aceasta configuratie... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.