BMW testeaza un nou sistem de siguranta care te-ar putea ajuta sa nu lovesti masina care vine din fata, atunci cand virezi la stanga.

Ne asteapta o multime de surprize in ceea ce priveste siguranta activa. Tot felul de sisteme care ajuta mult la siguranta, a caror contributie ar putea reduce semnificativ numarul accidentelor rutiere, pe masura ce fac parte din echiparea cat mai multor masini.

Cel mai nou sistem de siguranta activa, dezvoltat de BMW, se afla deocamdata in teste, dar e mai mutl ca sigur ca-l vom vedea in componenta viitoarelor modele BMW. O sa incerc sa va explic cat mai clar cum functioneaza si cititi cu atentie, pentru ca este foarte interesant. Nu are inca un nume comercial, ci se numeste, simplu “left turn assistant“.

Stiti cum se intampla majoritatea accidentelor in intersectii. Cand o masina vireaza la stanga si nu acorda prioritate celor care vin din fata, fie pentru ca soferul crede ca are timp, fie pentru ca nu... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.