Constructorul spaniol propune un nou kit de design pentru Seat Leon.

Sugestii de tuning de la Seat - Leon Linea RNoul Leon (ca si vechiul de altfel) se preteaza extraordinar de bine la tuning si exista deja multi tuneri specializati pe modele de mare serie care ofera fel si fel de kituri, cam pentru toate gusturile si buzunarele. Evident, cei de la Seat stiu ca modelul lor compact este "predispus" la tuning, asa ca din cand in cand mai vine si cate un kit "oficial". Ultimul se numeste Linea R si mizeaza pe modificari de extrior, fara a fi insa exagerat. Este vorba de un nou spoiler fata, cu prize de aer supradimensionate si mici "buze" pe ambele parti, praguri sport si spoiler spate cu doua prize de aer dispuse pe verticala. In plus, esapamentul are doua iesiri, iar spaniolii promit un sunet care aminteste oarecum de cel al masinilor din WTCC.

Sugestii de tuning de la Seat - Leon Linea RKitul este disponibil in combinatie cu trei propulsoare. Cel mai "slab" dintre ele este cel de 1,8 litri TSI care dezvolta 160 CP si 250 Nm. Cu acest motor, Leon Linea R ajunge la 100 km/h in 8 secunde si atinge o viteza maxima de 213 km/h, in conditiile in care consumul mediu este de 7,4 litri/100 km.

Sugestii de tuning de la Seat - Leon Linea RCelelalte doua motoare disponibile sunt cele de pe Leon FR. Propulsorul de 2 litri TDI, care dezvolta 170 CP si 350 Nm este oferit in combinatie cu o cutie de viteze manuala cu 6 trepte. Acceleratia 0-100 km/h se face in 8,2 secunde, iar viteza maxima este inregistrata la 214 km/h. Consumul mediu este, conform constructorului, de doar 6 litri/100 km.

Sugestii de tuning de la Seat - Leon Linea RLeon Linea R poate avea sub capota si propulsorul pe benzina de 2 litri TSI (200 CP). In acest caz existand optiunea unei cutii DSG, daca nu se doreste cea standard, manuala cu 6 trepte. In cazul acestui propulsor, acceleratia 0-100 km/h este posibila in 7,2 secunde, iar viteza maxima este de 229 km/h. Consumul mediu declarat de constructor este de 7,9 litri/100 km.

Leon Linea R vine si cu o bogata echipare de serie, cum ar fi 8 airbag-uri, ESP, control de tractiune, ABS cu distributie electronica a fortei de franare etc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.