Noul Ford Fiesta a primit un kit de tuning estetic si tehnic, disponibil deocamdata doar in Marea Britanie.
Noua generatie a modelului Fiesta este deocamdata prea noua pentru a gasi cateva kituri de tuning, dar acestea nu vor intarzia sa apara. Pana cand tunerii independenti vor lucra serios pentru a imbunatati aspectul si performantele noului model de clasa mica, Ford face primul pas si ofera, prin intermediul tunerului de casa Mountune, un upgrade semnificativ la nivel estetic si tehnic. Deocamdata kitul este valabil pentru piata din Marea Britanie, dar in functie de cereri ar putea fi extins si pentru alte piete.
La nivel de design kitul consta intr-o usoara modificare a spoilerului fata (in partea inferioara a acestuia) si un difuzor de aer pentru spoilerul spate, plus jante speciale si un sistem de evacuare sport.
Mountune ofera deocamdata un upgrade tehnic doar pentru motorul de 1,6 litri pe benzina. Puterea acestuia a crescut de la 120 CP la 140 CP, iar cuplul inregistreaza 170 Nm, o crestere de 18 Nm fata de versiunea de serie. Performantele dinamice sunt sensibil mai bune. Acceleratia 0 - 100 km/h se realizeaza in 7,9 secunde, adica cu 2 secunde mai bine decat varianta de serie.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.