Hennessey propune un program de tuning tipic american pentru una dintre cele mai performante masini americane - Cadillac CTS-V.
Hennessey Cadillac CTS-VCadillac CTS-V este bolidul cu care cei de la Cadillac spun ca pot bate tripleta germana formata din BMW M5, Mercedes E 63 AMG si Audi RS6. Adevarul este ca CTS-V are o putere maxima mai mare decat BMW M5, dar cel putin in Europa nu este nici pe departe privit cu aceeasi incredere de care se bucura supersportivele germane.
Hennessey Cadillac CTS-VPentru a atrage atentia tunerul Hennessey vine cu o oferta - cum altfel - tipic americana. Bazata pe cresterea cu valori impresionante a puterii. Potentialii clienti sunt lasati sa aleaga intre mai multe kituri de tuning, startul fiind dat de un pachet care presupune crestrea puterii maxime de la 555 CP la 610 CP. Adica suficient pentru ca masina sa poata accelera de la 0 la 96 km/h (60 mile/ora) in doar 3,7 secunde, viteza maxima fiind de 312 km/h.
Hennessey Cadillac CTS-VUrmatorul pachet aduce o crestere pana la 650 CP a puterii maxime, iar daca nu este de ajuns se poate opta pentru kitul de 700 CP. Acesta permite accelerarea de la 0 la 96 km/h in doar 3,1 secunde, viteza maxima fiind de 338 km/h. Si cei de la Hennessey nu s-au oprit aici, ci au creat si un kit care, cu ajutorul a doua turbocompresoare, produce 800 CP. Din pacate, americanii nu comunica si performantele dinamice ale masinii pentru acest nivel de putere.
Sursa: WorldCarFans


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.