Audi se va prezenta la intalnirea anuala a fanilor GTI cu un Audi Q5 tunat.
Audi Q5 Custom ConceptEvenimentul anual de la Worthersee este dedicat in special pasionatilor tuningului si posesorilor/admiratorilor modelului GTI, dar anul acesta si Audi va avea o prezenta semnificativa in cadrul evenimentului din Austria. Germanii isi sarbatoresc centenarul, dar vor prezenta si ideea lor de tuning pentru modelul Q5. Este vorba de un SUV Audi Q5 preparat de Audi, la nivel tehnic si estetic, care rivalizeaza cu ceea ce ofera deja tunerii specializati.
Audi Q5 Custom ConceptModelul numit simplu Q5 "Custom Concept" afiseaza la exterior o vopsea speciala, jante (rosii) de 21 de inch si grile ornate cu plasa. In plus, partea vizibila a scutului fata este in aceeasi culoare cu jantele. Ceea ce nu se vede, dar se simte, sunt ecartamentul marit cu 90 mm si garda la sol redusa cu 60 mm. Motorul, un V6 TFSI de 3 litri si 333 CP, a fost modificat in asa fel incat sa livreze o putere maxima de 408 CP.
Audi Q5 custom concept afiseaza performante demne de o adevarat masina sport. Acceleratia 0 - 100 km/h este posibila in 4,4 secunde, iar viteza maxima este limitata la 250 km/h. Desi nu va fi produs in serie, conceptul arata cum isi imagineaza Audi un tuning de calitate pentru Q5 si ramane in sarcina tunerilor de Audi sa se inspire (sau nu) din creatia oficiala.
Audi TT RSIn rest, Audi le va mai arata devoratorilor de masini sport noile TT RS coupe si roadster, dotate cu un motor turbo, cu 5 cilindri, care furnizeaza 340 CP si permite o acceleratie 0 - 100 km/h in sub 5 secunde. Bineinteles ca nu va lipsi nici bolidul Audi R8 V10 5.2 FSI, al carui motor produce 525 CP si permite masinii sa accelereze pana la 100 km/h in 3,9 secunde, viteza maxima fiind de 316 km/h.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.