Noul Volvo S60 este absolut superb. Nu stiu la ce s-au gandit suedezii, proaspat cumparati de chinezi, dar S60 le-a iesit incredibil de bine. Unde pana acum ma enervau ca, desi faceau masini bune, ramasesera prea in urma cu designul, care devenea fad, acum nu pot decat sa-i felicit.

O masina superba, cu un design incredibil de inspirat, Volvo S60 va intra, fara indoiala, si in calculele clientilor mai tineri. Nu mai este vorba doar de siguranta, ci si de apetit pentru nou, frumos, sportiv.

Si iata ce se poate face pe o masina deja foarte frumoasa. Una si mai frumoasa, au facut-o cei de la Heico Sportiv, specializati pe masini Volvo. Tuning-ul este unul oficial, pentru ca Heico Sportiv este partener Volvo de cativa ani.

Volvo S60 by Heico SportivNemtii au lucrat pe cel mai puternic model, versiunea T6, al carei motor turbo, cu 6 cilindri in linie, de 3 litri, a fost dus la o putere maxima de 330 CP, fata de cei 304 CP ai modelului de serie, prin modificari la unitatea de control electronic. Cuplul maxim este de 460 Nm. Heico Sportiv a inlocuit arcurile cu unele sport, caroseria fiind coborata cu 30 mm. De asemenea, spolierul fata a primit o “buza” care ii schimba aspectul intr-unul mai sportiv. Spatele este mult mai sportiv datorita celor 4 tevi de esapament, foarte bine integrate in ceea ce seamana cu un difuzor de aer.

Tractiunea este integrala, iar cutia de viteze este automata, cu 6 trepte. Heico Sportiv a pus si jante de 19 inch, jante care se potrivesc de minune cu masina in ansamblul ei.

Masina este acum cel mai puternic model din gama, accelereaza pana la 100 km/h in... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.