Brabus, una dintre marcile de referinta ale tuning-ului de suprafata, a aplicat un "masaj complet" nou-lansatului Mercedes C-Class.

Brabus tuning pentru Mercedes-Benz C-ClassBrabus, una dintre marcile de referinta ale tuning-ului de suprafata, a aplicat un "masaj complet" nou-lansatului Mercedes C-Class.

Brabus tuning pentru Mercedes-Benz C-ClassProgramul elegant, aerodinamic al tunerilor s-a concentrat pe imbunatatiri estetice si tehnice ample. Varianta "sportiva" a autovehiculului german s-a ales cu un motor de 4.0 l, 332 CP si 420 Nm/4200 rpm, ceea ce inseamna 5.9 secunde pentru 0-100 km/h, la viteza maxima de 275 km / h.

Brabus tuning pentru Mercedes-Benz C-ClassSuspensiile au fost readaptate, sistemul de franare este mai performant, iar spoiler-ul fata a fost regandit in maniera sportiva. Brabus tuning pentru Mercedes-Benz C-ClassJantele si pneurile cu diametre intre 17 si 20 inches au trecut si ele prin procese de cosmetizare, pragurilor le-au fost integrate LED-uri, iar interiorul este personalizabil. Celor cu afinitati pentru variantele diesel, Brabus le ofera cateva kit-uri PowerXtra, pentru un nivel superior al puterii motoarelor Mercedes: C 200 CDI ajunge acum la 385 Nm, C 220 CDI poate scoate 195 CP si 450 Nm, iar C 320 CDI are 590 Nm.

Sistemele de franare Brabus sunt disponibile pentru seria W 204 in doua versiuni si ofera maximum de performanta, iar noile modele C 280 si C 350 beneficiaza de motorizare Brabus 4.0. Compania este recunoscuta si apreciata la nivel international pentru motoarele sale puternice, care functioneaza exclusiv cu uleiuri Aral. Toate componentele si inovatiile in materie de tuning sunt sustinute printr-o garantie de trei ani.

Tunerii tin pasul cu programul de lansare al noului C-Class, care va ajunge in showroom-uri spre toamna acestui an.

Foto: carwalls.com

Un articol de Bogdan Pavel


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.