Dupa ce au facut monstrul de 800 CP MC12 XX, celor de la Edo Competition li s-a parut ca si LP640 duce lipsa de putere, asa ca au luat atitudine.
Murcielago LP640 by Edo CompetitionDaca aveti vreun Murcielago LP640 de care v-ati plictisit il puteti duce la nemtii de la Edo Competition pentru un tratament cu steroizi. Nu va asteptati la modificari spectaculoase, dar cert e ca masina castiga 23 CP, adica ajunge la un total de 663 CP/7.800 rpm. Cuplul maxim face si el un salt de la cei 660 Nm la 675 Nm/5.600 rpm.
Murcielago LP640 by Edo Competition
Performantele superioare au fost obtinute prin recalibrarea managementului electronic, montarea unor filtre de aer mai performante, schimbarea catalizatoarelor si modificari la sistemul de evacuare.
La exterior nemtii au montat un eleron cu buza ajustabila, special desenat pentru acest model, iar interiorul a primit o camera de luat vederi pentru mersul in marsarier si elemente din fibra de carbon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.