Celor de la Hamann le-a placut motorul lui LP640, dar au avut o problema, se pare, cu designul masinii.

Nemtii au montat un noua buza spoilerului fata, un eleron din carbon si difuzor de aer la partea posterioara, despre care spun ca ajuta la obtinerea unei apasari aerodinamice mai bune. Deasupra difuzorului de aer sunt plasate central cele doua tevi de esapament din otel, de dimensiuni apreciabile. Pe laterale se remarca prizele de aer si jantele negre "Edition race" de 20 de inch. Pe plafon este de asemenea o priza de aer, montata central, care aminteste de Lamborghini Diablo GTR.
Elementele aditionale pot fi comandate din combinatie de carbon cu kevlar sau din fibra de sticla.

Estetica de exceptie pentru Lamborghini LP640 by HamannInteriorul poate fi personalizat dupa preferinte, cu diferite insertii, cu alte tapiterii din piele, alte culori sau echipamente multimedia.

Nemtii nu au umblat la motor, desi se mai pot stoarce cativa cai putere din propulsorul de serie, dupa cum au demonstrat cei de la Edo Competition, care au reusit sa obtina 23 CP in plus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.