Kelleners Sport propune pentru Seria 3 un kit adresat celor ce prefera tuningul de bun gust.

Firma Kelleners Sport este condusa de pilotul in activitate Ralf Kelleners, care isi foloseste experienta adunata la volanul masinilor de curse pentru a crea kituri de tuning. Evident, asta ii suplimenteaza si veniturile.

Kit de tuning Kelleners Sport pentru BMW Seria 3
Pentru exterior sunt disponibile: spoiler fata, praguri, oglinzi laterale, spoiler spate si eleroane foarte bine integrate pe plafon si capota spate. Spoilerul spate cuprinde si un difuzor de aer care ajuta la o mai buna apasare aerodinamica, dupa cum afirma specialistii de la Kelleners Sport. Ca efectul sa fie complet, nemtii ofera si jante Vegas 2 de 19 inch.

Kit de tuning Kelleners Sport pentru BMW Seria 3
Pentru modelul BMW 330i, Kelleners Sport a pregatit si un modul care urca puterea propulsorului la 306 CP si viteza maxima la 278 km/h.

Kit de tuning Kelleners Sport pentru BMW Seria 3Kelleners Sport s-a specializat in tuning pentru BMW si Mini si ofera pachete pentru toata gama constructorului german, inclusiv kit pentru cresterea puterii actualului BMW M5 cu aproximativ 50 CP. Viteza maxima a bolidului, cu modificarile Kelleners si cu limitarea electronica dezactivata, ajunge la 322 km/h.

www.Kelleners-Sport.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.