De transformare se ocupa niste australieni care-si spun Custom Automotive Restyling.

Cel putin deocamdata, Custom Automotive Restyling nu ofera decat acest kit care poate transforma modelul MX-5 fabricat intre anii 1989 si 1997 intr-un mic si ciudat Aston Martin. Australienii furnizeaza kitul ce include toate elementele necesare transformarii si montajului pentru aproximativ 10.000 de dolari (pretul din Australia), dar pot asigura si asamblarea pentru o suma suplimentara.

Daca vrei un Aston e suficient sa ai o Mazda MX-5. Oare?Proprietarul Custom Automotive Restyling, Misha Lebedev (33 de ani) spune ca s-a inspirat de la modelul Vanquish, pentru ca ii plac Aston-urile. De asemenea, el spune ca nu a copiat designul masinii britanice, ci doar s-a inspirat. Planurile de viitor includ crearea unui kit, tot de inspiratie Aston, pentru actuala generatie a modelului MX-5, dar asta nu mai daca piata o va cere.

Daca vrei un Aston e suficient sa ai o Mazda MX-5. Oare?
Masina, botezata, AMX07, pare lucrata destul de bine si garanteaza faptul ca, oriunde te-ai duce, o sa ai parte de multa atentie din partea celor din jur. Care se vor intreba nedumeriti ce-i cu Aston-ul asta intrat la apa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.