Gama X-Treme a tunerului Novitec a primit un nou membru: Grande Punto X-One.

Grande Punto X-One nu are cum sa treaca neobservat, modificarile operate caroseriei fiind de departe atu-ul principal al masinii. Agresivitatea vizuala este data de noua grila frontala, prizele de aer de pe capota, farurile cu pleoape, pragurile laterale, eleronul de pe plafon si difuzorul de aer din spate care include cele patru tevi de esapament.

Motorul de 1,9 litri JTD a primit o noua unitate de control electronic care a dus puterea la 160 CP, cuplul maxim ajungand la 328 Nm. Ca urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se face in 8,6 secunde, iar viteza maxima este de 210 km/h.

Tinuta de drum a fost imbunatatita prin adoptarea unei suspensii sport reglabile, care poate cobori garda la sol cu 35 pana la 75 mm. Jantele sunt Novitec Type N8 de 18 inch.

Cei de la Novitec nu prea s-au peocupat si de interior, asa ca habitaclul a primit doar pedalier din aluminiu si mici accesorii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.