Fara menajamente cei de la Irmscher au transformat roadsterul Opel GT intr-un bolid generator de senzatii tari. Nu ca n-ar fi fost deja…

Opel GT este acum cea mai sportiva masina din gama Opel si Irmscher nu putea rata ocazia de a demonstra ca se poate si mai bine. Asa ca germanii au pus la punct un pachet estetic care include buza pentru spoilerul fata, esapament sport din inox, jante de 19 inch si interior pesonalizat in functie de cerintele clientului.

Cireasa de pe tort este insa munca inginerilor la propulsorul turbo de 2 litri. Masina de serie dezvolta 260 CP si atinge 100 km/h in mai putin de 6 secunde. Irmscher a "convins" propulsorul sa scoata 315 CP.

Opel GT by Irmscher
Cresterea cu 55 CP a puterii motorului, impreuna cu garda la sol mai mica, combinata cu cele 1.330 de kg ale masinii si distributia aproape egala a maselor pe punti garanteaza ca GT-ul isi va delecta posesorul cu multa adrenalina si poate si cu cateva amenzi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.