Curaj, resurse si know-how. Asta iti trebuie inainte sa te apuci sa modifici un Ferrari.

Nu e prima data cand tunerul Edo Competition se leaga de supercar-uri pe care cu greu ti le imaginezi ca fiind mai performante. De data aceasta si-au indreptat atentia catre Ferrari 599 GTB pentru care au pregatit un pachet tehnic de exceptie.

Pentru cei mai putin pretentiosi, daca se poate spune asa, modificarile includ recalibrarea managementului electronic al motorului, adoptarea unui sistem de admisie modificat si schimbarea sistemului de evacuare si a catalizatoarelor. Masina castiga astfel 30 CP in plus (de la 620 CP cat are versiunea standard la 650 CP).

Daca 650 CP nu ajung se poate apela la alte modificari, care implica conversia motorului la o capacitate de 6,3 litri cu specificatiile propulsorului de pe Ferrari FXX. In acest caz soferul are la dispozitie 750 CP, masina fiind ofera astfel cu denumirea 630 GTB.

Tuning radical pentru Ferrari 599 GTB
De asemenea este disponibila o suspensie sport reglabila, care coboara masina cu 20 mm pe puntea fata si 40 mm pe spate la pachet cu jante speciale de 20 de inch.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.