Cei de la Novitec au considerat ca cei 490 CP ai lui F430 nu sunt suficienti. Au modificat propulsorul si tot n-au fost multumiti.

Compresoare pentru Ferrari 430 de la Novitec RossoAcum ceva timp, cei de la Novitec au instalat doua compresoare mecanice motorului V8 al lui Ferrari 430 si au umblat "putin" la electronica. Rezultatul: 656 CP.

Asta nu i-a multumit pe deplin insa asa ca au incercat sa scoata mai mult. Au si reusit. Pachetul "Race" presupune marirea puterii maxime de la 656 CP la 707 CP prin modificari la presiunea de supraalimentare.

Compresoare pentru Ferrari 430 de la Novitec RossoPerformantele dupa acest surpuls? Excelente: 0-100 km/h in 3,5 secunde si viteza maxima de 348 km/h. Pentru a ajunge la 300 km/h nu e nevoie decat de priceperea soferului si de 30 de secunde.

Masina a primit si imbunatatiri la nivelul aerodinamicii, franelor si suspensiilor pentru a face fata surplusului foarte mare de putere.

Cu toate aceste modificari pretul masini ajunge la aproape 200.000 euro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.