Un carosier lituanian si-a exersat imaginatia pe un BMW Seria 6. Rezultatul nu este chiar pe placul celor ce prefera eleganta.

Un cu totul altfel BMW Seria 6Daca actuala Serie 5 de la BMW a avut niste probleme de "acomodare" cu fanii, designul fiind considerat, la inceput, destul de nepotrivit cu prestanta si sportivitatea BMW, nu acelasi lucru se poate spune despre Seria 6. Coupe-ul bavarezilor a placut marii majoritati a fanilor BMW, singurele "mici" reprosuri (la debutul modelului) fiind legate de forma spatelui despre care s-a spus ca il copiaza cumva pe cel de la Porsche (911).

Un cu totul altfel BMW Seria 6Iata ca un carosier din Lituania incearca sa propuna propria viziune despre cum ar fi trebuit sa arate coupe-ul germanilor. Atelierul de design a recarosat practic un model Seria 6, forma generala fiind pastrata doar in mica masura. la nivel de detalii, cam totul este reinterpretat. Farurile sunt complet schimbate, la fel si capota si spoilerul fata. Aripile sunt mult evazate, atat din motive estetice cat si tehnice: ele trebuiau sa adaposteasca rotile cu jante de 26 de inch (!).

Un cu totul altfel BMW Seria 6Pragurile sunt si ele mult evazate, iar lateralele masinii nu mai sunt deloc atat de elegante si cursive ca in cazul originalului. Oricum, spatele socheaza parca cel mai mult. O imensa umflatura a capotei si un spoiler destul de mare care incadreaza doua tevi de esapament triunghiulare nu fac decat s aatraga atentia ca... designerii au exagerat putin. Sigur, depinde si de gusturi.
Interiorul a fost inspirat parca dupa moda "Pimp my ride". Plansa de bord si chiar butonul iDrive au fost acoperite cu un material cam (mult) prea sclipitor.

Sursa: MotorAuthority


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.