Hamann a aratat inca o data ca se pot obtine rezultate foarte bune doar prin interventie la electronica.

Mini Cooper - infuzie de putere de la HamannHamann are solutii pentru toata lumea, fie ca este vorba de BMW, Porsche, Ferrari sau alti "grei" din categoria supercar. Germanii au insa programe si pentru masini mai "civilizate", cum ar fi Mini. Fara prea mare bataie de cap, nemtii au reusit sa suplimenteze nivelul de putere al micului Mini Cooper, doar prin interventii la electronica, fara alte modificari complicate si costisitoare.

Mini Cooper - infuzie de putere de la HamannPentru pasionatii care vor mai mult decat cei 175 CP ai lui Mini Cooper S este disponibil un upgrade care duce puterea maxima la 204 CP/5.500 rpm, cuplul maxim ajungand la 300 Nm/1.600 - 5.000 rpm.

Si daca nici asa nu e chiar bine, mai exista ceva. Un kit numit Sportkit CS 230, care duce puterea maxima la 230 CP/6.050 rpm, iar cuplul maxim ajunge la 330 Nm. Acesta versiune ajunge sa rivalizeze cu ce ofera oficial Mini, in reteaua proprie: kitul John Cooper Works.

Mini Cooper - infuzie de putere de la HamannDaca proprietarul vrea niste modificari, dar nu are ambitii prea mari, se poate imbunatati si Mini Cooper D. Propulsorul turbodiesel de 110 CP poate fi convins de tehnicienii Hamann sa livreze 136 CP/4.000 rpm, cuplul maxim fiind in acest caz de 300 Nm/1.750-2.000 rpm.

Mini Cooper - infuzie de putere de la Hamann


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.