Auto 19 Iulie 2016 13:52
ALD Automotive anunta numirea lui Frédéric Banco in functia de Director General al ALD Automotive Romania incepand cu 1 septembrie 2016.

Cu o experienta de 20 de ani in domeniul leasingului operational, Frédéric Banco, care a fost anterior Director General al ALD Automotive Maroc, va conduce operatiunile filialei din Romania, avand ca obiective atat cresterea flotei, dezvoltarea portofoliului de clienti si a parteneriatelor cu importatorii auto, cat si mentinerea unui grad de satisfactie ridicat in ceea ce priveste serviciile de leasing operational ale companiei.

”Romania este o piata dinamica, cu potential si oportunitati de dezvoltare pentru segmentul leasingului operational. De aceea, pentru mine, noua pozitie de Director General al ALD Automotive Romania este o provocare ce imi permite sa construiesc mai departe avand la baza succesul anilor anteriori. Imi propun sa dezvolt in continuare atat activitatile comerciale ale companiei, cat si gama de produse si servicii, astfel incat clientii sa beneficieze de toate inovatiile din domeniu. Principalele atuuri sunt ca am gasit aici o echipa unita si o companie solida, cu o experienta de 11 ani si cu un loc important pe piata locala.”, a spus Frédéric Banco, noul Director General al ALD Automotive Romania.

Frédéric Banco il inlocuieste pe Shane Dowling, care va fi promovat, de la 1 septembrie 2016, in functia de Director Regional ALD Automotive pe Europa de Sud-Est si, totodata, va deveni CEO al ALD Automotive Turcia. Shane va coordona activitatea celor 4 filiale din: Turcia, Romania, Grecia si Bulgaria.

„Imi inchei mandatul in Romania dupa mai mult de 5 ani petrecuti alaturi de o echipa extraordinara, impreuna cu care am lucrat la multe proiecte frumoase si am indeplinit obiectivele de business ale companiei. Ma bucur ca, odata cu noul meu rol, voi ramane alaturi de ALD Automotive Romania si de partenerii cu care am colaborat indeaproape si carora le multumesc cu aceasta ocazie pentru increderea investita in companie. Pe de alta parte, prin noile mele responsabilitati, imi propun sa consolidez pozitiile pe care compania le are in fiecare din cele patru tari. Ma intereseaza o crestere sanatoasa si eficienta, astfel incat sa sustin obiectivele Grupului ALD Automotive la nivel regional”,
a declarat Shane Dowling.

Citeste si:
Salariile uriașe de la Poliția Locală București: până la 18.000 de...
Salariile uriașe de la...

Potrivit unui comunicat remis 9am, promovarea lui Shane Dowling in functia de Director Regional ALD Automotive pe Europa de Sud-Est si CEO ALD Automotive Turcia vine ca o recunoastere a rezultatelor obtinute pe durata mandatului sau. Din 2011, ALD Automotive Romania a inregistrat o evolutie pozitiva atat in ceea ce priveste cresterea flotei (cu peste 40%), cat si a numarului de clienti (cu mai mult de 30%) si si-a asumat rolul de trend-setter al industriei de leasing operational.

Biografie Frédéric Banco:

Originar din Franta, Frédéric Banco are peste 20 de ani de experienta in domeniul leasingului operational. Cariera sa a inceput in 1996 in cadrul Temsys (devenita ulterior ALD Automotive Franta) unde, timp de 11 ani, a ocupat diferite pozitii in cadrul departamentului comercial. Din anul 2007 si pana in 2010 a condus divizia de clienti corporate la ALD Automotive Franta. In 2010 a fost numit Director General al ALD Automotive Algeria, inainte sa preia responsabilitatile de Director General ALD Automotive Maroc in decembrie 2012.

Citeste si:
Chase & Status pregătesc un show incendiar la festivalul Massif
Chase & Status pregătesc un...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.