Auto 8 August 2016 16:30
Un total de 435 masini Volkswagen up!, Volkswagen Polo, Volkswagen Golf si Volkswagen Tiguan comercializate in Romania sunt rechemate in service din cauza incuietorilor speciale pentru copii, care ii impiedica pe acestia sa deschida usile din interior.

Din cauza unor probleme de fabricatie manetele de blocare se pot rupe, iar copiii pot deschide usile.

„Volkswagen AG a constatat faptul cala autovehiculele vizate, din cauza unei posibile predeteriorari la scoaterea din matrita de injectie, maneta de blocare a sigurantei manuale pentru copii se poate rupe. Astfel, siguranta pentu copii activata se dezactiveaza neobservat, in special in cazul unor socuri puternice, si usa poate fi deschisa dinspre interior. Copiii pot, de exemplu, sa coboare din masina si sa alerge pe strada, urmarea fiind pericolul de accidentare”, a anuntat compania auto.

La fel ca si in cazul altor operatiuni de rechemare in service, remedierea defectului este gratuita, fiind suportata de fabricant, relateaza HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.