Volkswagen a lansat modelul Atlas in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, iar la acel moment oficialii marcii germane declarand ca SUV-ul de dimensiuni mari va fi comercializat doar pe pietele din America de Nord si China. Ulterior, acestia au revenit spunand ca Atlas va fi disponibil si in Rusia.

De curand insa, oficialii marci au recunoscut ca se gandesc serios sa introduca modelul Atlas si in Europa. Desi modelul Touareg este inca foarte popular, exista piete pe care Atlas ar putea deveni un model bine vandut.

„Ne gandim la Europa. Pentru cele mai multe regiuni, Touareg este masina potrivita, dar exista unele piete precum Rusia si Orientul Mijlocul unde Atlas ar putea fi popular. Atlas este mare, asa ca trebuie sa evaluam cererea, pentru ca ar putea fi prea mare pentru a incapea in garaje. Dar cu siguranta exista piete europene unde ar avea sens”, spune Elmar-Marius Licharz, seful diviziei de modele de mari dimensiuni din cadrul Volkswagen.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.