Intr-o piata in care vanzarile ar putea ajunge la un nivel record, producatorii auto ridica din ce in ce mai mult stacheta pentru gama de lux, astfel cele mai bune masini de lux din 2016 devin din ce in ce mai sofisticate. Potrivit unui clasament realizat de jurnalistii de la Bloomberg, cele mai bune masini de lux din 2016 sunt Lamborghini Huracan Spyder, Bentley Flying Spur S si McLaren 570GT.

Vanzarile din Statele Unite, cea mai mare piata pentru masini de lux, au fost solide in 2016, insa analistii sunt sceptici in ceea ce priveste cresterea vanzarilor in 2018-2019, ca urmare a aplicarii unor reduceri fiscale anul viitor.

La nivelul intregii piete, vanzarile de automobile din SUA ar putea ajunge pana la 17,5 milioane de unitati, ceea ce ar insemna un nivel record.

Producatorii auto sunt multumiti si de vanzarile de automobile de lux, care au inregistrat rezultate bune la aproape toate categoriile, de la de la SUV-urile de lux si pana la bolizii cei mai scumpi.

Potrivit clasamentului realizat de Bloomberg, cele mai bune masini de lux din 2016 sunt produse de Lamborghini, Bentley si McLaren.

1. Lamborghini Huracan Spyder este cea mai buna masina din 2016 in special datorita aspectului impunator. Acest model face parte din gama de top a companiei. Pretul masinii poneste de la 262.350 de dolari.

2. Masina care reuseste sa impresioneze pe oricine este Bentley Flying Spur S. Modelul se vinde in doua variante: Flying Spur W12 S (care costa 244.600 de dolari) sau Flying Spur V8 S (205.000 de dolari).

Ambele modele sunt rapide, masive, puternice si echipate cu tehnologie de ultima generatie.

3. O masina precisa, dar si cu 562 de cai putere sub capota este McLaren 570GT. Modelul poate fi unul dintre motivele pentru care McLaren a avut un an 2016 foarte bun, cu vanzari mai mari cu 81% in prima jumatate a acestui an.

Compania a vandut recent a 10.000-a masina produsa de la infiintarea marcii, transmite News.ro.

4. Pe locul al patrulea in clasamentul masinilor de lux din 2016 este Rolls-Royce Dawn, considerata cea mai sofisticata masina decapotabila. Pretul este pe masura - 339.850 de dolari.

5. Jurnalistii de la Bloomberg au introdus printre modelel de lux si motocicleta Ural Sahara Gear Up, clasata pe locul al cioncilea in top.

Citeste si:
Tariceanu: Am avut telefonul ascultat in 2012 si in 2014; au...
Tariceanu: Am avut telefonul...

Acesta este cel mai recent model cu atas lansat de un producator de motociclete cu sediul in Seattle, care a cumparat in urma cu 12 ani drepturile asupra bradului de la compania creata in epoca sovietica.

Modelul este mai scump decat "fratii" sai ( 17.999 de dolari, comparativ cu 12.999 de dolari Ural TDA sau 15.999 de dolari Ural M70 ), dar este, de asemenea, mult mai puternic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.