Auto 18 Ianuarie 2017 14:45
BMW Romania a pregatit in perioada 15 ianuarie – 31 martie un program de reduceri de pana la 40% pentru revizia de ulei si filtre. Oferta este disponibila in intreaga retea nationala de 21 service-uri autorizate BMW si include si generatii vechi de modele, incepand cu BMW Seria 3 E46.

Oferta pentru pachetul de revizii include schimbarea uleiului de motor cu Uleiul de motor Original BMW, inclusiv eliminarea vechiului ulei, inlocuirea filtrului uleiului de motor, inlocuirea filtrului de aer, inlocuirea filtrului de carburant, inlocuirea microfiltrului, resetarea afisajului de service in conformitate cu specificatiile din fabrica, manopera.

Reducerea este de pana la 40%, in functie de tipul modelului si motorizare si este acoperita pentru toate modelele BMW, incepand cu BMW Seria 3 generatia a patra (BMW E46), arata producatorul in comunicatul remis 9AM.ro.

Din 2007, toti clientii de automobile noi BMW in Romania beneficiaza gratuit, in standard, de pachetul BMW Service Inclusive. Acesta include gratuit operatiile de intretinere de baza pentru primii 5 ani sau 100.000 km. Oferta vine sa raspunda celor care automobile care nu se mai incadreaza in aceasta oferta sau celor care au achizitionat modele din afara tarii si nu au pachetul BMW Service Inclusive in echiparea masinii.

„Am investit mult in echipamente moderne, training si solutii avansate de reparatii. Vrem sa oferim posesorilor de automobile BMW toata sustinerea in reteaua de service-uri autorizate BMW Romania. Aceasta oferta deosebit de avantajoasa este prima dintr-un plan de actiuni care se vor adresa atat clientilor de modele noi, cat si posesorilor de automobile mai vechi”, a explicat Dominik Trzupek, After Sales Manager BMW Group Romania.

Exemple de preturi (variaza in functie de motorizare): BMW Seria 1 (E87/E89) – pret oferta TVA inclus (de la) 749 lei – redus de la 1140 lei. BMW Seria 3 (E90/E91) diesel - pret oferta TVA inclus (de la) 1120 lei – redus de la 1780 lei. BMW Seria 3 (E90/E91) benzina - pret oferta TVA inclus (de la) 760 lei – redus de la 1130 lei. BMW X1 (E84) - pret oferta TVA inclus (de la) 760 lei – redus de la 1130 lei. BMW X3 (E83) - pret oferta TVA inclus (de la) 949 lei – redus de la 1490 lei.

Citeste si:
Reduceri de până la 50% la cele mai iubite dispozitive beauty, de...
Reduceri de până la 50% la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.