Auto 25 Ianuarie 2017 15:15
Salonul Auto de la Geneva 2017 va marca un punct de cotitura pentru Mitsubishi Motors Corporation (MMC) prin lansarea in premiera mondiala a noului "Compact SUV" - primul model din noua generatie de automobile Mitsubishi Motors, anunta constructorul auto intr-un comunicat de presa.

Un model uimitor, complet nou, care va permite Mitsubishi Motors Corporation (MMC) sa isi extinda gama de modele alaturi de ASX si Outlander, beneficiind de o caroserie rafinata, ce se datoreaza aspectului dinamic si sportiv de tip SUV Coupe.

Noul model extinde gama Mitsubishi Motors intr-o directie complet noua pentru MMC, acesta reprezentand in acelasi timp, un nou pas in directia repozitionarii treptate a MMC ca un producator aproape exclusiv pe clasa SUV, in Europa.

Mai clar in expresia sa decat un coupe conventional, acest nou "SUV compact" va cuprinde contururi extrem de tesite, avand un profil atletic, accentuat de o linie distinctiva in forma de "V" in sfertul posterior, generata de forma pilonului C care este inclinat inainte, precum si de aripile spate pronuntate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.