Si ne pare rau ca cei de la BMW au hotarat sa ia o astfel de decizie. Suntem increzatori ca Seria 1 Sedan s-ar fi putut integra foarte bine si pe piata auto europeana.

BMW extinde gama compacta cu un model adaptat special pentru a face fata cerintelor de pe piata chineza. BMW Seria 1 Sedan, cu imaginea sportiva si elemente de dezvoltare specifice pietei, este un model nou care arata potentialul important al pietei chineze. Noul model este oferit de BMW Group si BMW Brilliance Automotive Ltd. exclusiv pe piata auto din China, arata constructorul auto intr-un comunicat remis 9AM.ro.

Vorbind la evenimentul de lansare a acestui model la Shanghai, Dr. Ian Robertson, membru al Consiliului de Administratie al BMW AG si responsabil pentru vanzari si Marketing BMW, a comentat: "Anul trecut am vandut peste o jumatate de milion de automobile in China, iar aceasta, cea mai mare piata a noastra, continua sa ofere un potential mare. Clientii nostri din China au solicitat un model mai mic care sa indeplineasca cerinte specifice si am lucrat asiduu cu colegii nostri de aici pentru a fi siguri ca acest automobil nu numai ca va indeplini, dar va si depasi aceste cerinte".

BMW Seria 1 Sedan a fost dezvoltat la sediul central BMW din München, cu sustinerea inginerilor chinezi. Acest model si echiparea lui sunt orientate spre cerintele specifice ale publicului-tinta modern din China, precum si spre conditiile de drum si trafic de acolo. In timpul dezvoltarii pentru productia de serie, noul model a fost supus unei testari si armonizari intensive - atat global, la Nürburgring, cat si in conditii climatice si de drum prezente in China -, astfel incat sa asigure un nivel de placere a condusului si caracter practic cotidian optimizate pentru mediul real in care este utilizat.

BMW Seria 1 Sedan este produs in cadrul joint-venture-ului dintre BMW Group si BMW Brilliance Automotive Ltd. la uzina Tiexi, deschisa in 2012, care face parte din locatia de productie Shenyang, din nord-estul Chinei. De asemenea, la Shenyang sunt produse si alte modele ale marcii ce sunt concepute special pentru piata auto din China. Productia de automobile de la Shenyang este supusa acelorasi standarde riguroase de calitate care se aplica in intreaga retea de productie pe care BMW Group o are pe mapamond.

Citeste si:
Test drive Deliciu Bavarez
Test drive Deliciu Bavarez

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.